Strona główna forum
»
Semestr III, stopień II'
Semestr III, stopień II'
Technologia bioaktywnych składników żywności
Aparatura
Ekonomika
Opakowania i transport
Roślinne związki biologicznie aktywne
Tech. Żyw. - Biotechnologia Żywności
Ekonomika
Technologia i chemia mięsa
Chemia i analiza mięsa
Tech. Żyw. - Biotechnologia żywności
Tech. Żyw. - Technologia mleczarska
Towaroznawstwo i przechowalnictwo owoców i warzyw
Towaroznawstwo i przechowalnictwo zbóż i nasion oleistych
Ekonomika
Tech. Żyw. - Biotechnologia Żywności
Tech. Zyw. - Technologia Mleczarska
Rośl. zw. biologicznie aktywne
Technologia zagospodarowania powstających w przetwórstwie odpadów
Biokataliza w przem. spoż.
Surowce i materiały w biotechnologii
Aparatura
Tech. Żyw. - Technologia Mleczarska
Ekonomika
Rośl. Zw. biol. aktywne
Biofizyka
Tech. Żyw. - Technologia Mleczarska
Tech. Żyw. - Biotechnologia Żywności
Żywienie zbiorowe
Ekonomika
Żywienia w wysiłku fiz.
Aparatura
Podstawy anatomii