Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Surowce i materiały w biotechnologii -> Do ćw. 5 :D

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Ewa Grala
NÓŻ:D


Dołączył: 09 Paź 2009
Posty: 122
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mrągowo


PostWysłany: Czw 21:15, 10 Gru 2009    Temat postu: Do ćw. 5 :D

Zainspirowany pytaniem jednej z miłych studentem przesyłam kilka informacji nt. inhibitorów z serwatki....



[link widoczny dla zalogowanych]



[link widoczny dla zalogowanych]



[link widoczny dla zalogowanych]





może się przyda...



Serdecznie pozdrawiam,

Marek Adamczak

----------------------------------

Dr. Marek Adamczak

Department of Food Biotechnology

University of Warmia and Mazury in Olsztyn

J. Heweliusz St. 1

10-718 Olsztyn, Poland

tel/fax:+48-895233838

e-mail:marek.adamczak@uwm.edu.pl



"Before God we are all equally wise - and equally foolish"

A.Einstein


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
maly007
NÓŻ:D


Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 146
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Czw 22:29, 10 Gru 2009    Temat postu:

Miłe Smile Hehe

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Surowce i materiały w biotechnologii Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin