Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Tech. Żyw. - Technologia Mleczarska -> Koło -ćwiczenie3

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Natalia
przetwórca mięsa


Dołączył: 08 Wrz 2009
Posty: 45
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pią 14:37, 23 Paź 2009    Temat postu: Koło -ćwiczenie3

Technologia powstawania jogurtu, fizyczne i biologiczne dojrzewanie śmietanki -co się dzieje i na co wpływa Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Paula
NÓŻ:D


Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 142
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łapy


PostWysłany: Śro 20:09, 28 Paź 2009    Temat postu:

Technologia produkcji jogurtu , produkcja masła metodą periodyczną

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Hobbes
kierownik McDonald's


Dołączył: 20 Kwi 2008
Posty: 227
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Elbląg


PostWysłany: Śro 20:59, 25 Lis 2009    Temat postu:

Były jeszcze jakieś pytania?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Paula
NÓŻ:D


Dołączył: 25 Lut 2008
Posty: 142
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łapy


PostWysłany: Śro 22:27, 25 Lis 2009    Temat postu:

produkty masłopodobne(w Ziajce 2 jest), wady masła

i jeszcze coś ale nie pamiętam bo tego nie miałam, a pytania znam ze słyszenia Smile


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
88ania8812
przetwórca mięsa


Dołączył: 21 Lip 2008
Posty: 45
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Śro 23:38, 25 Lis 2009    Temat postu:

Właściwosci zdrowotne mlecznych napojów fermentowanych, wady masła i przyczyny ich powstawania

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
maly007
NÓŻ:D


Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 146
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 16:40, 04 Sty 2010    Temat postu:

Czy może ktos podać pytanka z kola z masła? Proszę.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
xyz
kierownik McDonald's


Dołączył: 20 Sty 2009
Posty: 259
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 18:24, 04 Sty 2010    Temat postu:

1)co to jest maslo?
2) technologia masla.
3) wymien i kroto omow fermentowane napoje mleczne
4) nie pamietam :/


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
maly007
NÓŻ:D


Dołączył: 18 Cze 2008
Posty: 146
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 19:39, 04 Sty 2010    Temat postu:

dzieki Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
aralka4
mlekołak


Dołączył: 18 Lis 2008
Posty: 69
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 23:50, 05 Sty 2010    Temat postu:

ma może ktoś sprawko z mleka z ćw. 3 o maśle??
a czy mógłby umieścić na mailu grupy 8


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Tech. Żyw. - Technologia Mleczarska Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin