Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Technologia Mleczarska / Technologia bioaktywnych składników żywności -> Kolokwia
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
tomato
przetwórca mięsa


Dołączył: 29 Sty 2009
Posty: 41
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: stąd


PostWysłany: Pią 23:30, 27 Lis 2009    Temat postu:

cw2 (tym razem z numerkiem na pewno sie nie pomylilam :p ) reakcja plasteinowania- na czym polega?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Karusia
mlekołak


Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 86
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 14:30, 29 Lis 2009    Temat postu:

do ćw. 3 -> technologia produkcji homopolisacharydów (= egzopolisacharydy) i zastosowanie BFM w przemyśle - czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie pytania, ale taki był sens Smile

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Leonek



Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 22:29, 29 Lis 2009    Temat postu:

ćwiczenie 4- otrzymywanie farmaceutyków na przykładzie penicyliny

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Karusia
mlekołak


Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 86
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 23:29, 06 Gru 2009    Temat postu:

ćw. 4 -> technologia otrzymywania witaminy D

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
tomato
przetwórca mięsa


Dołączył: 29 Sty 2009
Posty: 41
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: stąd


PostWysłany: Pon 18:23, 07 Gru 2009    Temat postu:

cw.3- biosurfaktanty Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ewa
mlekołak


Dołączył: 05 Mar 2008
Posty: 72
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łomża


PostWysłany: Pon 22:14, 07 Gru 2009    Temat postu:

cw 2 - mikrobiologiczna synteza białek

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
joanna13



Dołączył: 15 Lut 2010
Posty: 4
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pią 17:36, 22 Paź 2010    Temat postu:

Pytania:
1.) Selekcja mikroorganizmów względem aktywności enzymatycznej
2.) Metody utrwalania preparatów enzymatycznych.

Nie mogę nigdzie znaleźć odpowiedzi na te pytania. Czy ktoś by mógł mi pomóc. Z góry dziękuje.


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Technologia Mleczarska / Technologia bioaktywnych składników żywności Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin