Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Żywienie Człowieka / Aparatura -> GO2

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lili_88
przetwórca mięsa


Dołączył: 28 Sty 2009
Posty: 47
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 17:41, 20 Paź 2009    Temat postu: GO2

Witam:)
Poszukuję koleżanek z 10 gr. które również robiły ostatnio ćwiczenie z frytkownicą, jeśli ktokolwiek ma do nich jakikolwiek kontakt będę bardzo wdzięczna:)
sprawa nie cierpiąca zwłoki!!!


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
alicja
mlekołak


Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 52
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 20:37, 20 Paź 2009    Temat postu:

hej, co tam?? Jaki problem:p Ja robiłam te ćwiczonko.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
kacha_88
mlekołak


Dołączył: 21 Lut 2008
Posty: 75
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 21:19, 20 Paź 2009    Temat postu:

bo tak: skad wzielyscie parametry powietrza? i jak mozesz to wrzuc je tutaj, oraz ile Wam wyniosł Pr*Gr bo nam wyszło do minus ktorejs i nie mozemy obliczyc nuselta. masakra z tym sprawkiem

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
alicja
mlekołak


Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 52
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 21:28, 20 Paź 2009    Temat postu:

Też sobie z tym sprawkiem nie radziłysmy, siedziałyśmy nad tym do tej pory... Parametrów powietrza żadnych nie brałyśmy, nie wiemy do czego to... Sprawko jest zrobione tak na odwal...żeby cos mu oddac...

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
alicja
mlekołak


Dołączył: 26 Lis 2008
Posty: 52
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 21:49, 20 Paź 2009    Temat postu:

aaa...no i źle wam podałysmy wzór na Pr...same dopiero zobaczyłysmy we wzorach z inżynieri...od nowa liczymy...

Pr=wsp. lepkości * cieplo wlasciew / lambda
lambda-wsp. przewodzenia ciepla


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
marlena88
przetwórca mięsa


Dołączył: 01 Maj 2008
Posty: 30
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pią 16:37, 27 Lis 2009    Temat postu:

ludzie, jesli macie jakies sprawko to wrzuccie. a jakie pisaliscie parametry dla oleju??? cieplo wlasciwe, itd...?

Post został pochwalony 0 razy

Ostatnio zmieniony przez marlena88 dnia Pią 16:37, 27 Lis 2009, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Zobacz profil autora
szajbosia
NÓŻ:D


Dołączył: 15 Cze 2008
Posty: 160
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pią 22:49, 27 Lis 2009    Temat postu:

parametry są z tabel o które trzeba poprosić dr Dajnowca

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Żywienie Człowieka / Aparatura Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin