Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Surowce i materiały w biotechnologii -> Ćwiczenie 1
Idź do strony Poprzedni  1, 2
 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
zerzi
NÓŻ:D


Dołączył: 09 Lut 2009
Posty: 102
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Wto 22:04, 24 Lis 2009    Temat postu:

od czego zalezy pojemnosc buforowa?, jakie znaczenie ma lepkosc i dlaczego do pozywek dodajemy emulgatory jezeli nic nie pomyilam to takie byly

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Hobbes
kierownik McDonald's


Dołączył: 20 Kwi 2008
Posty: 227
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Elbląg


PostWysłany: Czw 13:41, 26 Lis 2009    Temat postu:

Co wpływa na właściwości buforujące pożywek, jakie pożywki powinny się charakteryzować dużą zdolnością emulgowania, jakie składniki wpływają na lepkość pożywki.

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Hobbes
kierownik McDonald's


Dołączył: 20 Kwi 2008
Posty: 227
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 2 razy
Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Elbląg


PostWysłany: Pon 22:12, 14 Gru 2009    Temat postu:

Ktoś się orientuje jakie pożywki powinny się charakteryzować dużą zdolnością emulgowania?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Biotechnologia Żywności / Surowce i materiały w biotechnologii Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin