Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Technologia Mleczarska / Tech. Żyw. - Biotechnologia Żywności -> II koło

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
marcia
NÓŻ:D


Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 162
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Śro 9:41, 11 Lis 2009    Temat postu: II koło

GRUPA 1 jakie mieliście pytania na drugim kole Question

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ewa
mlekołak


Dołączył: 05 Mar 2008
Posty: 72
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łomża


PostWysłany: Śro 14:26, 11 Lis 2009    Temat postu:

slyszalam, ze w jednym zestawie byly nastepujace pytania:
1. produkty do wyrobu w gorzelnictwie
2. produkcja win bialych
3. co to ochrona przed tlenem
4. produkcja whisky
niestety nie wiem czy byl jeszcze inny zestaw, jesli tak to prosimy o udzielenie sie na forum Rolling Eyes


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Ewa
mlekołak


Dołączył: 05 Mar 2008
Posty: 72
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Łomża


PostWysłany: Pon 16:03, 16 Lis 2009    Temat postu:

no wiec dzisiejsze pytania:
1. co to są miody pitne i podział
2. produkcja spirytusu surowego - schemat
3. mikroflora przy produkcji win białych
4. produkcja gina Laughing


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Karusia
mlekołak


Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 86
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 16:50, 16 Lis 2009    Temat postu:

miałam to samo co Ewa Very Happy

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
WiewióRek
kierownik McDonald's


Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 236
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mława


PostWysłany: Pon 17:51, 16 Lis 2009    Temat postu:

1. zabezpieczenie przed tlenem w winach białych
2. drożdze w winach czerwonych
3. schemat technologiczny wódek gatunkowych (chyba)
4. Produkcja ginu


Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
marcia
NÓŻ:D


Dołączył: 24 Lut 2008
Posty: 162
Przeczytał: 0 tematów

Pomógł: 1 raz
Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 20:44, 16 Lis 2009    Temat postu:

3. schemat technologiczny wódek CZYSTYCH tam było Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
WiewióRek
kierownik McDonald's


Dołączył: 26 Lut 2008
Posty: 236
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Mława


PostWysłany: Wto 17:03, 17 Lis 2009    Temat postu:

he he oddałam czystą kartkę więc mogło mi się pomylić Razz

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Technologia Mleczarska / Tech. Żyw. - Biotechnologia Żywności Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin