Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna

Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Technologia Mięsa / Technologia i chemia mięsa -> Peklowanie

 
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu  
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
natalka1111
NÓŻ:D


Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 120
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostróda


PostWysłany: Sob 9:42, 31 Paź 2009    Temat postu: Peklowanie

o której w poniedziałek mamy być żeby zapeklować mięsko?

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
jolek



Dołączył: 19 Lis 2008
Posty: 6
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Nie 17:05, 01 Lis 2009    Temat postu:

o 11.00

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
natalka1111
NÓŻ:D


Dołączył: 07 Cze 2008
Posty: 120
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5
Skąd: Ostróda


PostWysłany: Nie 18:32, 01 Lis 2009    Temat postu:

dzieki;]

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
paulina



Dołączył: 06 Wrz 2009
Posty: 9
Przeczytał: 0 tematów

Ostrzeżeń: 0/5


PostWysłany: Pon 22:09, 02 Lis 2009    Temat postu:

a gr 4 na którą pekluje jutro??

Post został pochwalony 0 razy
Powrót do góry
Zobacz profil autora
Wyświetl posty z ostatnich:   
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum www.technologiazywnosciuwm.fora.pl Strona Główna -> Semestr V / Technologia Mięsa / Technologia i chemia mięsa Wszystkie czasy w strefie EET (Europa)
Strona 1 z 1

 
Skocz do:  
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach


fora.pl - załóż własne forum dyskusyjne za darmo
Regulamin